uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar

Over ons

FlexService is onderdeel van de HelloFlex group, gevestigd in Hilversum Samen met onze collega's in Oekraïne zorgen wij continu voor vernieuwing van onze software

FlexService is onderdeel van de HelloFlex group, gevestigd in Hilversum
Samen met onze collega’s in Oekraïne zorgen wij continu voor vernieuwing van onze software

Voor en door onze klanten

Op verzoek van de branche is FlexService opgericht in 2000. FlexService uitzendsoftware is tot stand gekomen in een langdurige samenwerking met leading customers.
Een interessante coalitie van uitzendbureaus, payroll kantoren, detacheringsbedrijven en recruitment bureaus; welke nog steeds tevreden klanten zijn.
Deze coalitie heeft haar beste mensen beschikbaar gesteld om de uitzendsoftware te ontwikkelen, requirements aan te geven en de software te testen.

Efficiënte backoffice processen

In de laatste vijf jaar is veel tijd gespendeerd om de uitzendsoftware geschikt te maken voor strenge compliance eisen waaraan beursgenoteerde uitzendbureaus moeten voldoen.
Backoffice processen automatiseren van onze klanten is ook een belangrijke progressie.
Met FlexService hebben diverse klanten aan één backoffice medewerker genoeg om 10 miljoen omzet te kunnen verwerken. (credit management niet meegerekend).

We blijven groeien

FlexService is onderdeel van de HelloFlex group. Meer dan 1.500 organisaties maken inmiddels gebruik van onze oplossingen.
Door ruim 200 vakspecialisten in Nederland en Oekraïne wordt onze software ontwikkeld. We bouwen continu aan stabiliteit en controle door te blijven ontwikkelen.
Elk jaar investeren we 60% van onze licentiegelden in R&D. Steeds meer intermediairs vertrouwen op de betrouwbaarheid en efficiency die FlexService uitzendsoftware biedt.

Probeer het zelf, vraag een online demo aan!

  • Automatische reminders om je werk nauwkeurig en tijdig uit te voeren
  • FlexService voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving en CAO’s
  • Maak eenvoudig selecties en overzichten met handige filterfuncties
  • Sla standaardfilters op, genereer in één klik de gegevens die jij nodig hebt
  • Slim selecteren van kandidaten voor klanten op basis van vaste criteria
  • Beheren van taken en acties, zo weet jij altijd wat de prioriteiten zijn