uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar

FlexService Updates

Elke maand houden we je op de hoogte van nieuwe software updates en functionaliteiten

Nieuw: Preview Loonstrook

28-02-2019

Bij het invullen van een declaratie voor een loonafrekening kan het handig zijn om van tevoren te checken of de berekening goed wordt uitgevoerd. Zo voorkom je dat je onnodig correcties moet doorvoeren en dat een kandidaat onterecht meerdere loonstroken ontvangt. Daarom introduceren we een nieuwe functie in FlexService: de concept loonafrekening, ook wel preview loonstrook genoemd.

arrow_forward

FlexService Jaarwerk 2018-2019 - update december 2018

20-12-2018

De afgelopen weken zijn we al druk bezig geweest om de FlexService jaarwerkversie 2018-2019 gereed te maken. In de vorige Updates hebben we je al het nodige verteld over deze versie. In deze nieuwe editie van de FlexService Updates geven we je nog meer details over de wet- en regelgeving per 1 januari en wat dit betekent voor je FlexService backoffice software.

arrow_forward

FlexService Jaarwerk 2018-2019

30-10-2018

Het einde van het jaar nadert, en daarmee breekt weer een traditioneel spannende periode aan. Nieuwe wet- en regelgeving wordt per 1 januari van kracht, en dit heeft mogelijk directe gevolgen voor je werkprocessen. In deze FlexService Updates proberen we je zo vroeg mogelijk in te lichten over komende veranderingen, zodat je tijdig weet wat je kunt verwachten en er goed op kunt anticiperen.

arrow_forward

Stabiliteit door software testing

23-08-2018

Bij het maken en onderhouden van software is het essentieel om continu de kwaliteit en stabiliteit van de software te monitoren en testen. Dit geldt ook de FlexService backoffice software. Voor elke release testen we onze software op verschillende user scenario’s om de continuïteit en kwaliteit richting onze klanten en partners te borgen. In deze FlexService Updates vertellen we je er graag meer over.

arrow_forward

Updates migratie UBplus

29-07-2018

Het is ons doel om in 3 jaar tijd (2018 tm 2020) alle UBplus klanten naar UBplus 8.0 en HelloFlex over te zetten en daar beginnen we – zoals we in de nieuwsbrief van april hebben vermeld – dit jaar mee. Tijd voor nieuws over het migratieplan. In deze nieuwsbrief vertellen we welke essentiële stappen er nodig zijn om de eerste migratietrajecten succesvol uit te voeren.

arrow_forward

Bekijk de hoogtepunten van de AVG webinars

01-07-2018

Onlangs organiseerden we twee webinars waarin we je nieuwe functionaliteiten in FlexService hebben laten zien die je helpen om volgens de AVG te werken. In deze Updates kun je de belangrijkste topics op je gemak terugkijken.

arrow_forward

De belangrijkste AVG maatregelen voor FlexService

20-6-2018

In de afgelopen Updates hebben we al veel verteld over de AVG maatregelen in FlexService. Wat is er veranderd en welke nieuwe functies staan er tot je beschikking? Hoe helpt FlexService je om persoonsgegevens te verwerken en te bewaren volgens de AVG? Lees er meer over in deze FlexService Updates.

arrow_forward

Nieuwe functies die je helpen bij de AVG

25-5-2018

We werken voortdurend aan nieuwe functies die je helpen om aan de nieuwe wetgeving te kunnen voldoen. In deze FlexService Updates laten we je nieuwe functies zien om documenten te verwijderen en bewaartermijnen te verlengen. Lees snel verder!

arrow_forward
1 2